Šalter sala RFZO Pančevo
Društvo

REAGOVANJE BIVŠE DIREKTORKE FILIJALE RFZO PANČEVO: “Dobro je da je šalter sala okrečena – sve ostalo je laž”

Pančevo, Uto, 08/08/2017 - 07:32
Vladimir Đoković

REAGOVANJE na tekst Posle 30 godina šalter sala okrečena, a okrečili su je SAMI RADNICI koji je objavljen 30. jula.

Ja sam bila direktor Filijale zdravstvenog osiguranja u Pančevu od 24.09.2001. godine do 15.08.2007. godine kada sam smenjena na poznat način od strane pokrajinskog Fonda za zdravstveno osiguranje u Novom Sadu.

Na početku mog mandata 2002. godine majstori su okrečili šalter salu. Pre ovih radova kancelarije na spratu okrečila je prethodna direktorka Filijale Aleksandra Lela Mešanović. Nakon ubistva premijera Zorana Đinđića ili si bio deo ekipe koja je radila sebi u prilog ili si eliminisan. Nisam bila stranačka ličnost niti deo bilo kojeg klana, vodila sam svoju usamljeničku borbu da svi građani pred zakonom budu jednaki, što sam na svojoj koži skupo platila. Od početka mandata za zgradu Filijale tražila sam ili unutrašnju adaptaciju, pre svega šalter sale kao prioriteta i uređenje fasada, ili obezbeđivanje drugog objekta. Dolazile su različite komisije iz direkcije Republičkog fonda i premeravale unutrašnjost i spoljašnjost objekta. U jednom periodu zajedno su dolazile sa komisijom Fonda PIO, ali direkcija PIO Fonda odustala je od bilo kakve adaptacije i sazidala službi filijale Pančevo novu zgradu. Obraćala sam se u vezi uređenja fasade zgrade i lokalnoj vlasti i Direkciji za izgradnju grada Pančeva u tom periodu. Nažalost nisu nas videli u svojim planovima.

Za dalje nije mi poznato ali vrlo setno i emotivno gledam u tu zgradu svaki put. Za gore navedeno uređenje šalter sale materijal je dala direkcija Republičkog Fonda u Beogradu gde je sprovedena javna nabavka za vise objekata. Radnici filijale nisu sami okrečili šalter salu već su tu vest pročitali na portalu. Nažalost niko od njih ne sme ništa javno da kaže. Ako treba daće i lažnu izjavu koja se od njih bude tražila, jer stalno prebrojavanje viška zaposlenih u javnim službama pretvorilo je te ljude u neme posmatrače događaja. Teško je naći drugo radno mesto što izuzetno vešto koriste partijski postavljeni direktori koji po drugim kriterijumima nikada ne bi došli na takva radna mesta.

u potpisu,

Ivanka Barašević – bivši direktor filijale RFZO Pančevo – sada penzioner

 

 

 Marketing

Najnovije vesti