Zahlađenje stiže

SRBIJA: Pljuskovi i grmljavina, i do 50 litara kiše po kvadratu

Izvor: 
Blic/RHMZ Ned, 04/09/2016 - 17:51

PANČEVO – Veća količina padavina, od 30 do 50 litara po kvadratnom metru, očekuje se lokalno sutra uveče, u toku noći i u utorak, i to u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima, a ponegde se ocekuju i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, upozoravaju iz RHMZ. Metereolozi za sutrašnji dan najavljuju naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pad temperature će biti osetan, a duvaće i jak severozapadni vetar, tako da se preporučuju nepromočive cipele i topla odeća.

Sutra se u Srbiji očekuje naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, umerenim i jakim severozapadnim vetrom i padom temperature koje će pre podne zahvatiti severne i zapadne, posle podne i uvece proširiće se i na ostale krajeve Srbije.

U naredna dva dana očekuju i grmljavinske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim pljuskovima, pa čak i lokalnom pojavom grada. U utorak će biti promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i jugoistočnim predelima, gde će biti i osetno svežije.

Već u sredu i četvrtak se očekuje toplije vreme, ali i dalje promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, naročito u južnim predelima.
MarketingNajnovije vesti