Hronika

HITNA POMOĆ PANČEVO: Čak 79 ambulantnih pregleda u poslednja 24 sata

Pančevo, Ned, 03/06/2018 - 09:30
Aleksandar Stojković


U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo bilo je 79 ambulantnih pregleda (pregledano je devetnaestoro dece).
 
Sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, povreda, bolova u grudima, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature i kašlja.
 
Kućnih poseta je bilo 22 (uglavnom hronični bolesnici).
 
Transporta u gradu je bilo 9, van grada 12, a transporta u pratnji lekara 2.
  • Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog trovanja transportovana do Vojnomedicinske akademije.
  • Iz Zdravstvene ambulante Starčevo jedna osoba je zbog bolova u grudima transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
Intervencija na javnom mestu je bilo 4.
  • U ulici Stevana Šupljikca jednoj osobi je ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
  • U ulici Braće Jovanovića 20 jednoj osobi kojoj je pozlilo ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
  • U ulici Milke Marković jednoj osobi u alkoholisanom stanju ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do kuće.
  • Kod Narodne bašte jednoj osobi koja je zadobila povrede u tuči ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
Dogodio se jeddan saobraćajni udes.
Na Bavaništanskom putu dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba. Nakon ukazane adekvatne pomoći osoba je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.MarketingNajnovije vesti