Foto: pixabay
Politika

GRAĐANI NA STRAŽI: Pančevci, ako uočite nepravilnosti u vezi sa izborima javite se njima

Pančevo, Sre, 15/03/2017 - 18:23
Aleksandar Stojković


Nenad Živković i Enes Dinić, članovi domaće nezavisne građanske misije za posmatranje izbora za predsednika Republike Srbije pod nazivom Građani na stražikoju sprovodi organizacija civilnog društva CRTA (Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost), pozvali su meštane južnog Banata da ih obaveštavaju o svim pojavama, procesima i događajima koji ugrožavaju ili ozbiljno utiču na regularnost izbornih radnji. 

- Moj angažman na praćenju predsedničkih izbora u južnom Banatu, zajedno sa još dva posmatrača, trajaće do kraja izbornog procesa, pa vas molim da u tom periodu intenziviramo lične kontakte ili da me, koristeći dostupna i raspoloživa sredstva komunikacije (e-mail, Facebook, Viber, WhatsApp, telefon...) porukama, tekstovima, dokumentima, fotografijama, video zapisima... obaveštavate o svim pojavama, procesima i događajima koji ugrožavaju ili ozbiljno utiču na regularnost izbornih radnji (direktan ili indirektan potkup glasova, pritisci, ucenjivanje, uslovljavanje, zastrašivanje, trgovina uticajem, sukob interesa i zloupotreba javnih resursa i službenih ovlašćenja...) a do kojih dolazite prirodom svog svakodnevnog posla. Molim vas da me izvestite o svemu onom što procenite da bi bilo važno da o tome ja kao posmatrač izbora imam saznanja, pozvao je stanovnike Pančeva i južnog Banata, Nenad Živković.

Živković i Dinić su takođe uputili poziv medijima da ih kontaktiraju ukoliko se na njih vrši pritisak u predizbornoj kampanji.

Enesa Dinića možete kontaktirati telefonom  069 150 36 83 ili putem email-a [email protected], a Nenada Živkovića telefonom 063 372 298 ili email-om [email protected]

 

Sve informacije o misiji Građani na straži možete pronaći na linku http://www.gradjaninastrazi.rs/ ili na FB stranici https://www.facebook.com/gradjaninastrazi/ a o OCD CRTA na http://crta.rs/

 

 
MarketingNajnovije vesti