Kokoškom na Mariniku
Politika

PANČEVO: Kokoškom na Mariniku Tepić (FOTO+VIDEO)

Izvor: 
013info Uto, 09/02/2021 - 15:52

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je u Pančevu, ispred sedišta SNS, održala konferenciju za medije na kojoj je došlo do provokacija i incidenata.

Naime, na mestu održavanja konferencije okupilo se par desetina protivnika politike ove stranke koji su neprestanim dobacivanjem i povicima ometali obraćanje Tepićeve novinarima.

“Govori što si nervozna!”, “Gde je Novak Filipović”, “Ua Marinika”, čulo se od okupljenih. Posebno je zaparao uši komentar kako Marinika Tepić nije Pančevka nego je Rumunka rođena u Rumuniji.

Obezbeđenje političarke moralo je telima da pravi štit oko nje, s obzirom na to da su prisutni bili veoma blizu. U jednom trenutku čovek, za koga su nam rekli da je došao iz Novog Sada, bacio je u pravcu Tepićeve kokošku.

Marinika Tepić je ovom prilikom izjavila da su bakljade na krovovima u našem gradu organizovali i sprovodili članovi pre par dana uhapšene kriminalne grupe.

Tepićeva je svoje tvrdnje ilustrovala fotografijama tvrdeći da je na njima izvesni Vladimir Grek koji je nedavno uhapšen, a koga je, kako je navela, sadašnji gradonačelnik, nekadašnji direktor Higijene zaposlio u ovom gradskom preduzeću, te da je u decembru 2020. godine dobio posao za stalno.

Od povika okupljenih zaista je malo toga moglo da se čuje, a potpredsednica SSP je za sutra najavila konferenciju u stranačkim prostorijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
MarketingNajnovije vesti