Maša Aleksić i Katarina Vig na pobedničkom postolju Maša Aleksić i Katarina Vig na pobedničkom postolju (foto BSS)
Sport

BADMINTON: Takmičari pančevačkog Dinama sjajni u Novom Sadu, Maša i Marija dvostruke prvakinje Vojvodine

Izvor: 
013info Uto, 23/11/2021 - 09:48


Takmičari Dinama iz Pančeva bili su izuzetno uspešni, a Marija Samardžija i Maša Aleksić postale su dvostruke prvakinje Vojvodine u nedelju, 21. novembra, u Velikoj dvorani novosadskog SPENS-a gde je održano je Prvenstvo Vojvodine za seniore i juniore.

Marija Samardžija osvojila je titulu u mešovitom dublu u paru s Ilijom Pavlovićem (BK Novi Sad), a Maša Aleksić osvojila je šampionski pehar u konkurenciji ženskog singla, dok su zajedno osvojile titulu prvakinja u kategoriji ženskog dubla.

Prvak Vojvodine u kategoriji muškog dubla postao je Mihajilo Vig u paru s Igorom Bjelanom (BK Novi Sad).

Vicešampioni Vojvodine postali su  Katarina Vig u dublu s Minom Bikicki (BK Novi Sad), kao i Vanja Bokan u muškom dublu s Ilijom Pavlovićem.

Bronzane medalje osvojili su Maša Aleksić i Vanja Bokan u mešovitom dublu, Stefan Mijatović u kategoriji muškog singla, kao i Katarina Vig u kategoriji ženskog singla.

Na korak do medalje bili su Ivan Kosanović i Predrag Stanimirović u muškom dublu, koji su u izuzetno neizvesnom meču za bronzanu medalju izgubili od takmičara BK Banat iz Zrenjanina.  

U juniorskim kategorijama, bronzane medalje osvojili su Boško Jakovljević u kategoriji dečaka do 13 godina i Jana Stošić, u svom debitantskom nastupu, u kategoriji devojčica do 11 godina. Sjajan nastup zabeležili su Tea i Mia Stanimirović i Ivan Delja.

 

 
MarketingNajnovije vesti