KK Crvena Zvezda
Sport

BESPLATAN JAVNI ČAS: U subotu Zvezda stiže u Pančevo

Izvor: 
KK Crvena Zvezda Uto, 12/09/2017 - 19:36

U subotu 16. septembra na terenu Aviv Parka u Pančevu od 16 do 20 časova biće održan Javni čas škole košarke Crvene zvezde, i to potpuno besplatno.
Najmlađi navijači Zvezde imaće priliku da ispune svoje snove i zaigraju u dresu voljenog kluba u subotu 16. septembra na terenu Aviv Parka u Pančevu.
 
U terminu od 16 do 20 časova biće održan Javni čas škole košarke Crvena zvezda u kojoj je učešće otvoreno i besplatno za sve dečake i devojčice uzrasta od 7 do 14 godina.
 
Biće to svojevrsna kulminacija turneje Zvezde čiji su treneri i najmlađi članovi tokom leta radili na terenima na Malom Kalemegdanu, Zlatiboru, Vrnjačkoj Banji i Zrenjaninu. Gotovo hiljadu klinaca imalo je priliku da se najstručnijem košarkaškom kadru nametne na tim treninzima.
 
Posebno je bilo uspešno gostovanje u Aviv Park Zrenjanin gde je po vrelom avgustovskom danu vredno radilo preko 100 najmlađih crveno-belih košarkaša. Prijave su i ovoga puta besplatne, a svaki polaznik dobiće majicu, osveženje i druge poklone koje su u Zvezdi spremili za svoje najvernije mlade navijače.
 
U pokaznim vežbama, ali i zanimljivm takmičenjima treneri Zvezde biraće najbolje koji će imati šansu da u budućnosti zaigraju u crvemo-belom, kao i da tog dana osvoje vredne nagrade sponzora.
 
Zbog velikog interesovanja škola košarke biće organizovana u smenama u trajanju od jednog školskog časa tokom kojih se očekuje i posebno iznenađenje – druženje sa bivšim i sadašnjim košarkašima Zvezde! "Nastavljamo uspešnu saradnju sa najuspešnijim sportskim klubom u regionu koja ima za cilj da pružimo decu šansu da se upoznaju sa pravim vrednostima – zdravom životu, sportu i prednom radu.
 
Posle Zrenjanina i deci u Pančevu dajemo šansu da makar na jedan dan zaigraju za voljeni klub, druže se međusobno, osvoje vredne nagrade kao i da upoznaju svoje idole. Prijava je besplatna, ali je nužna jer očekujemo veliki odziv u subotu“, poručili su iz menadžmenta kompanije Aviv Arlon.
 
Treneri Zvezde sa zadovoljstvom očekuju druženje sa novim potencijalnim članovima, pogotovu posle fantastične atmosfere u Zrenjaninu prošlog meseca. "Već smo najavili da ćemo se potruditi da ovakve javne časove košarke održimo gde je god to moguće u Srbiji. Zahvaljujući uspešnoj saradanji sa Aviv Parkom naša sledeća stanica je Pančevo, a mogu da najavim da će biti još gostovanja dok nas služi lepo vreme ove jeseni“, istakao je direktor marketinga Filip Sunturlić. Svi zainteresovani dečaci i devojčice koji bi da pohađaju Školu košarke Crvene zvezde u Aviv Parku Pančevo i subotu 16. septembra mogu se besplatno prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon 013/331-244.
 
Iz Zvezde napominju da je potrebno da polaznici ponesu svoje lopte, a da im je sve ostalo obezbeđeno.MarketingNajnovije vesti