Nikola Alimpić u vožnji
Sport

PANČEVO: „Fanatici" se spremaju - i ove godine trka auto-slaloma u našem gradu

Izvor: 
013info Uto, 16/03/2021 - 19:41

Tešku 2020. godinu AMSU Fanatik iz Pančeva završilo više nego uspešno. Fanatici su u disciplini auto-slalom osvojili šest medalja u šest klasa, a u konkurenciji klubova bili su najbolje plasirana ekipa.

- Mali broj trka u prošloj sezoni doveo je do toga da pojedine klase ne budu bodovane, pa smo ostali uskraćeni za još koju medalju. Fanatici su dominirali u svim klasama i nije bilo kategorije u kojoj se neko od naših takmičara nije popeo na podijum, rekao nam je Aleksandar Isakov iz AMSU Fanatik.

Najuspešniji “Fanatici” prošle sezone su bili Bojan Sijerković koji je osvojio srebrnu medalju u klasi 6 I treće mesto u generalnom plasmanu, Zoran Maletin je osvojio zlatnu medalju u Klasi 2, Nikola Alimpić zlatni u Klasi 4, Viktor Nađ drugi u Klasi 3, Milan Đorđijevski treći u Klasi 1 i Stevan Dimitrijević treći u Klasi 3.  U Klasi 7 Srđan Petrov je bio drugi, a Darko Terzić treći, ali u ovoj klasi nije održano dovoljno trka da bi se proglasili pobednici.

Zadovoljan je Isakov kako su odradili prošlu sezonu,  ali su već okrenuti novoj. Nada se i da će se pandemija smiriti, te da će moći  da se trkaju.  Očekuje dobre rezultate, a ponovo će i organizovati trku auto-slaloma u Pančevu.

Fanatici žele da ta trka postane tradicionalna, i planiraju je za 27. jun.

- Pripremamo se kao da će trka biti sutra, jer ima puno toga da se uradi. Nadamo se da će se epidemiološka situacija do tada stabilizovati. Prošle sezone smo napravili odličnu trku a ovoga puta želimo da to podignemo na još viši nivo. To neće biti lako i iskreno se nadamo da će grad prepoznati značaj jedne ovakve manifestacije i da će nas podržati. Pričali smo sa svim firmama koje su nas podržale prošle godine i sa zadovoljstvom mogu da kažem da nastavljamo saradnju, to puno govori o našem radu i zalaganju borbi koju ovi momci čiji je prosek godina 25, iznova vode i pobeđuju, pojašnjava nam Isakov.

Kako je bilo na trci prošle godine možete pogledati OVDE.

Fanatici
Fanatici
AMSU Fanatik.jpgMarketingNajnovije vesti