Foto: AK "Tamiš"
Sport

Pet medalja za mlade Pančevce na "Mitingu prijateljstva"

Izvor: 
AK Uto, 25/04/2017 - 11:20

U organizaciji AK Srem, 23.04.2017. u Sremskoj Mitrovici je održan tradicionalni atletski prolećni Miting Prijateljstva, na kojem je učestvovalo oko 400 atletičara iz Srbije i regiona.

AK Tamiš je, predvođen trenerom Zoranom Kocićem, učestvovao sa 10 atletičara/ki i ostvario zapažen uspeh osvojivši 5 medalja.

U kategoriji seniora u trci na 100m Aleksandar Bošković je osvojio odlično drugo mesto i srebrnu medalju. U kategoriji atletskih škola u trci na 60m Nikola Branisavljević je osvojio svoju prvu medalju, bronzanu. Stefan Marić je na deonici od 300m osvojio srebrnu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda 53,09s.

Kod pionirki (U12) atletska zvezdica mitinga je svakako bila sjajna Sanja Marić koja je u dve discipline osvojila dve medalje. Srebrnu medalju Sanja Marić je osvojila u trci na 60m, dok je nedugo zatim na deonici od 300m jos jednom pokazala svoju apsolutnu dominaciju u Srbiji osvojivši ubedljivo prvo mesto sa rezultatom novog ličnog rekorda od 46,83s što je ujedno i najbrži rezultat u Srbiji u njenoj kategoriji.

Takmičenje je održano po hladnom vetrovitom i kišnom vremenu uz dobru organizaciju domaćina. Za AK Tamiš zapažen plasman su postigli još i Stefan Lazić, Jelena Vasiljević,Tereza Kovačević, Olga Lisicin, Mateja Gambiroza i Nertica Aleksa.Marketing

Najnovije vesti