Srbija

Vučić: Izbori najverovatnije krajem marta, SNS hoće da uvede 20 odsto mladih i neukaljanih

Izvor: 
Beta/Tanjug Uto, 05/11/2019 - 00:09

Predsednik Srbije i lider SNS-a najavio je da će redovni parlamentarni izbori najverovatnije biti održani krajem marta i da će naprednjaci izaći sa najmanje 20 odsto novih mladih ljudi. "Hoćemo da uvedemo ljude neukaljane, čiste, mlade ljude", poručio je Vučić.

 
On je, posle sednice Predsedništva stranke, rekao da će na izbornoj listi za republičke poslanike biti 20 odsto mladih i neukaljanih i da takve ljude žele i na listama na lokalu i pokrajini.
 
Kazao je da "prljava kampanja koja se vodi protiv funkcionera SNS ostavlja trag za sobom" i da je zato potrebno da uvode "mladu krv".
 
"Naši ciljevi su jasni i nedvosmisleni. Mi ćemo izaći najverovatnije krajem marta na izbore, to su redovni parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori sa ciljem da pokušamo da uverimo narod da smo radili marljivo, teško i naporno i odgovorno i da smo donosili ispravne i dobre odluke", rekao je Vučić.
 
On je najavio da će Skupština SNS-a biti održana najverovatnije nakon predstojećih izbora, kao i da uskoro neće više biti predsednik SNS-a.
 
"Ne brinite i posle toga i ovi koji me naslede bez problema će pobeđivati ove što su opljačkali Srbiju", rekao je Vučić.
 MarketingNajnovije vesti