Društvo

OLUJA U PANČEVU: Padala stabla, oštećeni automobili vetar podigao i krov (FOTO)

Pančevo, Pon, 30/10/2017 - 14:43
Vladimir Đoković

 

 

Vetar koji je pratio oluju što je u nedelju nešto pre 16 sati protutnjala teritorijom grada Pančeva imao je ozbiljne posledice. Od udara vetra koji je bio i do 90 kilometara na čas palo je nekoliko stabala.

Prema podacima Gradskog štaba za vanredne situacije jedno stablo je prilikom pada u naselju Strelište oštetilo tri automobila, a jedno vozilo je oštetilo drvo koje je palo na bolničkom parkingu nedaleko od vešeraja.

Po jedno stablo palo je i u Narodnoj bašti i u Barutani a na području Pančeva kod stare železničke na Tamišu pala je jedna topola.

Vrlo dramatično izgleda petospratnica u ulici Jovana Ristića na Tesli gde je vetar podigao limeni krov i napravio šesti sprat. Prilazi zgradi su ograđeni trakom. U nedelju posle oluje odmah je popravljen kabl u ulici Miloša Obrenovića.

U Omoljici je palo jedno drvo što je sanirano. U Ivanovu se nakrivio stub pa je o tome obaveštena elektrodistribucija. Dok je u centru Glogonja velika vrba završila oslonjena žice što je informacija koja je dostavljena elektrodistribuciji. A u istom mestu pao je i jedan četinar bez posledica za okolinu.

oluja_1.jpg

 

oluja_2.jpg

 Marketing

Najnovije vesti