Foto: Youtube screenshot
Kultura

Kako smo vanzemaljcima prodali Novu godinu (VIDEO)

Pančevo, Sub, 31/12/2016 - 13:43
Mirjana Marić Veličković

Kratak film Pančevca Luke Ivanovića "Kako smo vanzemaljcima prodali Novu godinu" prikazan je danas, 31. decembra na prvom programu RTS-a . 

U okviru novogodišnje specijal emisije Provetravanje, prikazano je četiri filma, koja su napravili najbolji autori koji su učestvovali na konkursu RTS-a, pod nazivom "Afirmiši se". Lika Ivanović je na ovom konkursu predstavio film "Putnik". 

Dobio sam poziv od urednice emisije Provetravanje Blaženske Bjelić da snimim film na ovu temu. Scnerio je napisan za jedan dan, a film snimljen za dva dana. Najviše vremena nam je oduzela montaža, zbog zahtevnih vizuelnih efekata. Tako da je sve bilo kompletno gotovo za dve nedelje, rekao je Luka Ivanović.

Scenario za ovaj film je zajedno sa Lukom radio Branislav Černjev (17) iz Pančeva koji je trenutno student prve godine dramaturgije na Fakultetu dramskih umetnosti. Branislav je pre dve godine objavio svoju prvu knjigu "Kad se digne zavesa".
 

Najnovije vesti

Sport

Pančevka srebrna u Atini

Andrea Stojadinov, džudistkinja DžK Dinamo Pančevo, osvojila je srebrnu medalju na 9. Ilijadis eju džudo kupu. Ovo juniorsko takmičenje održano je prošlog vikenda u Atini, a mlada Pančevka  je do

Društvo

U sredu preventivni pregledi u Ivanovu

Meštani Ivanova imaće priliku da u sredu 29. marta prekontrolišu svoje zdravlje. Dom Zdravlja Pančevo tog dana od 8 do 10 sati organizuje preventivne preglede u Mesnoj Zajednici Ivanovo.