rukopisi
Dom omladine Pančevo

Raspisan konkurs za Zbornik „Rukopisi 39”

Pančevo, Uto, 12/01/2016 - 16:14
Mirjana Marić

Dom omladine Pančevo raspisao je konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prosora ex-Yu – „Rukopisi 39” i poziva sve mlade autore da pošalju radove do 20. februara 2016.

Pravo učešća imaju mladi od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših ex-Yu republika i jezicima nacionalnih manjina.

Propozicije:

Autor može poslati tri pesme i/ili tri priče; pesme dužine do dve strane, a priče do tri kucane strane (do 7000 karaktera, veličina fonta 12). Radovi moraju biti potpisani punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, brojem telefona i email adresom.

Prijave poslati na:

Dom omladine,

Svetog Save 10,

26 000 Pančevo, Srbija (s naznakom „za Rukopise 39”)

ili na mejl: [email protected].

Nije obavezno slati radove na obe adrese, već po izboru - običnom ili elektronskom poštom. Prednost je na elektronskoj pošti. Molimo autore da poštuju pravila konkursa i rok za slanje radova!

Zbornik „Rukopisi 39” će izaći iz štampe početkom maja tekuće godine, a krajem maja meseca planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival. Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju Zbornika, primerci će biti poslati poštom.

Rukopisi konkurs Dom omladine Pančevo


Marketing

Najnovije vesti