Foto: Aleksandar Baclija
‚‚Igre bez granica Deliblatske peščare”

Ekipa ‚‚Kung fu panda" najspretnija i najbrža

Izvor: 
Turistička organizacija Alibunara Pon, 25/07/2016 - 17:17

U cilju aktivacije mladih, njihovog usmeravanja ka sportu i prirodi, u specijalnom rezervatu prirode Deliblatska peščara, Skupština opštine i Turistička organizacija opštine Alibunar, četvrtu godinu za redom, organizovali su sportsko takmičenje ‚‚Igre bez granica Deliblatske peščare”.  

Na popularnom bazenu sa termalnom vodom, u atraktivnom izletištu Devojački bunar, takmičilo se preko 100 takmičara podeljenih u 20 timova. Takmičari su pokazali svoju sportsku spremnost, veštine u vodi i izvan nje. 

Foto: Aleksandar Baclija
igre bez granica.jpg

Sve ekipe su odmerile snage tokom eliminacinog takmičenja kroz zanimljive i zabavne igre poput „Košarke u vodi“; „Štafete sa loptom“ ; „Slepog plivanja“... Igre je osmislio stručni tim sportista, a takmičenje je pratio i ocenjivao žiri sastavljen od sportskih sudija. 

Pobedu su i ove godine, kao najspretniji  i najbrži, poneli članovi tima ‚‚Kung fu panda” iz Banatskih Karlovaca na čelu sa kapitenom Dušanom Živkovićem. Drugo mesto je osvojio tim ‚‚Trubaduri”  iz Beograda, a treća je bila ekipa ‚‚Sport caffe plus”, takođe iz Banatskih Karlovaca

Foto: Aleksandar Baclija
igre bez granica.jpg

Najbolji takmičari su nagrađeni peharima, vrednosnim vaučerima i poklonima sponzora. Nagrade su im uručili gospodin Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar i gospodin Miloš Dukić, direktor „Nissan LF auto Centar“.

Nakon takmičenja sve učesnike i publiku,  zabavili su poznati DJ-evi, muzički bendovi i animatori, koji su oduševili najmlađe posetioce ovogodišnjih Igara bez granica Deliblatske peščare.

Foto: Aleksandar Baclija
igre bez granica.jpg
 

Najnovije vesti

Sport
Tamiš Pančevo - Mladost Zemun košarka KLS

Težak poraz „Tamiša" u Beogradu

Jedan od favorita za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije, ekipa beogradskog „Dinamika" u trećem kolu prvenstva ubedljivo je slavila protiv „Tamiša" rezultatom 78:55 (18:15; 21:19; 21:7; 18:

Sport

„Želji" bod u Sremskoj Mitrovici

Fudbaleri pančevačkog „Železničara" osvojili su bod u 11. kolu Srpske lige grupe „Vojvodina", pošto je duel sa ekipom „Radničkog" u Sremskoj MItrovici završen bez golova. Posle kiksa na svom