Nedelja, 11. Septembar 2016 - 11:00

„Dani avanture" - nedelja, 11. septembar

 

Drugog dana programa „Dana avanture", 11. septembra, u parku Barutana, u okviru celodnevnog programa sa početkom u 11 časova, biće organizovane aktivnosti u sledećim oblastima: sportsko penjanje, spuštanje niz uže, streličarstvo i gađanje savremenim i tradicionalnim lukom, streljaštvo, mačevanje, stoni fudbal, badminton, frizbi, poligoni spretnosti za decu, airsoft, borilački sportovi, srednjovekovni vitezovi, a predstaviće se i udruženje sokolara Srbije.

Od 19 časova sledi „Vatreni šou“, a gosti manifestacije biće Specijalna brigada Srbije i udruženje srednjovekovnih vitezova Beli orlovi. Ove godine prvi put organizovaće se i revijalna takmičenja u nekoliko disciplina, a prijave će biti na licu mesta. 

„Pančevački Dani avanture“ održavaju se treći put po redu u Narodnoj bašti i parku Barutana, u organizaciji Turističke organizacije Pančeva, uz pokroviteljstvo Grada Pančeva. Reč je o posebnoj manifestaciji koja za cilj ima promociju sporta, zdravih načina života, rekreacije, zaštite životne sredine i edukacije o prirodi. Ideja organizatora je da se kroz promociju aktivnog, avanturističkog turizma obogati i ukupna turistička ponuda grada Pančeva.

Prvomajska bb
26101 Pančevo
Serbia
Nedelja, 11. Septembar 2016 - 11:00