Petak, 21. Avgust 2015 - 21:00

The LVCS na repertoaru Kulturnog centra

The LVCS Kulturni centar Pančevo

U petak 21.8. na Platou ispred Kulturnog centra Pančevo sa početkom u 21h, nastupiće bend The LVCS koji će ovom prilikom predstaviti materijal sa albuma Lights Out At Never koji je trenutno u pripremi.

Muzika sastava The LVCS najbliža je onome što se danas naziva amerikana, a što označava da inspiraciju i elemente realizacije sastav crpi iz izvora definisanih „belo-crno-plavim“ uticajima, koji već decenijama putuju preko okeana i nazad.

Na aktuelnim nastupima predstavljaju materijal sa albuma u pripremi Lights Out At Never i svoje viđenje nekih od najvažnijih pesama najvećih američkih autora, kao što su Shel Silverstein, Bob Dylan, Kris Kristofferson, Randy Newman, John Fogerty, Robbie Robertson i drugi. The LVCS (izgovara se Elvisiz, a ako obratite pažnju primetićete u imenu benda inicijale Lee Van Cleefa) čine: Mića Ilić (bubnjevi), Branislav Stojić (bas i vokal), Dragan Krstić (gitara), Milenko Dabić (gitara i vokal), Gabi Fodor (usna harmonika i vokal), Bora Poznatov (lapstil gitara, rezonator gitara, bendžo i harmonika) i Aleksandar Žikić (vokal, gitara, ukulele i kazu).

Vojvode Živojina Mišića 4
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 21. Avgust 2015 - 21:00