Petak, 8. Jul 2016 - 18:00

‚‚Trojka iz bloka"

U petak od 18 časova na terenu Košarkaškog kluba ‚‚Tamiš" u Tržnom centru ‚‚Pivnica" održava se humanitarni turnir u šutiranju trojki ‚‚TROJKA IZ BLOKA". Humanitarna organizacija ‚‚Srbi za Srbe" i rep grupa ‚‚THC La Familija" pozivaju sve zainteresovane da podrže turnir svojim prisustvom i učešćem. Prijave za šutiranje su 200 dinara i mogu se izvršiti na dan turnira. Novac prikupljen kotizacijom za učešće u takmičenju u šutiranju ‚‚trojki" i dobrovoljnim prilozima biće iskorišćen da se pomogne jednoj socijalno ugroženoj višedetnoj porodici. 

„Trojka iz bloka“ je sportsko-humanitarni projekat čija realizacija omogućava izgradnju i opremanje kupatila za potrebe socijalno ugroženih porodica na području Balkana.

Sprovodi se kroz sportsku manifestaciju brzog šutiranja trojki, koja za cilj ima okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i donatora, koji će finansijski podržati sprovođenje ciljeva u delo.

Razlog pokretanja ovog projekta je činjenica teških životnih uslova velikog broja višečlanih srpskih porodica širom Srbije i Balkana, koje oskudevaju u najosnovnijim higijenskim potrebama.

„Trojka iz bloka“ nije profesionalni turnir, tako da na njemu učestvuju svi koji žele da budu humani, na prošlogodišnjem turniru, najmlađi takmičar imao je četiri godine, a najstariji sedamdeset.

Petak, 8. Jul 2016 - 18:00