grb grada pančeva
Društvo

JUTARNJE VESTI: Juče rođeno osam beba

Izvor: 
013info Čet, 10/03/2016 - 07:21PANČEVO - Danas je četvrtak, 10. mart.

U pančevačkom porodilištu juče je rođeno osam beba i to tri devojčice i pet dečaka.

U Pančevu će danas biti oblačno sa kišom. Očekuje se količina padavina od 20-30 l/m2 u toku 24 sata. Vetar slab i umeren istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 6°C, a najviša oko 9°C. 

Lekari Službe hitne medicinske pomoći noćas su obavili 16 kućnih poseta u Pančevu, po jednu u Banatskom Brestovcu i Kačarevu i jednu intervenciju na javnom mestu. U ambulanti ove ustanove pomoć je potražilo 30 pacijenata. Izvršeno je i šest transporta u gradu, a šest pacijenata je prevezeno u Beograd.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas će bez struje biti:

U Pančevu

09:00-13:00 Maksima Gorkog 2 do 6.

Vodostaj Dunava kod Pančeva je u porastu. Danas je nivo Dunava 545 cm. Granica redovne odbrane od poplava je 530 cm, a granica vanredne odbrane od poplava je 560 cm. 

Povodom Svetske nedelje borbe protiv glaukoma, Očna bolnica Pančevo će u četvrtak, 10. marta organizovati akciju merenja očnog pritiska. Svi građani će moći tog dana od  9 do 13 sati da provere očni pritisak, samo sa zdravstvenom knjižicom, bez uputa i zakazivanja.

Prva projekcija iz putopisnog serijala ‚‚Upoznaj svoju prirodu‚‚ posvećena je planini Durmitor i biće održana danas u dvorani „Apolo” Doma omladine. 

 

Mladi harfisti, klasa mr Milice Milivojević, nastupiće sa gostima u četvrtak, 10. marta od 18.30 u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”.

 

U četvrtak, 10. marta u 19h u foajeu Kulturnog centra Pančeva biće otvorena izložba „Savremena skulptura u Apatinu / simpozijum skulpture 'Meander' / istorijska činjenica i brend grada”, autorski projekat istoričarke umetnosti Radmile Savčić.

 

Predstavljanje novog romana Vuleta Žurića „Republika Ćopić“ biće održano u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo 10. marta u 19:30h.

 

 

 

 
MarketingNajnovije vesti