Popločavanje ispred Gradske kuće u avgustu

Kada će Sokače biti zatvoreno?

Pančevo, Sre, 27/07/2016 - 13:08
Vladimir Đoković


PANČEVO, 27. jul - JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva” obavestila je vlasnike lokala u Sokačetu da će ova ulica biti zatvorena u kraćem vremenskom periodu tokom avgusta.

Kako piše u obaveštenju koje je potpisala v.d. direktora Direkcije Maja Vitman, u avgustu mesecu biće započeti radovi „na popločavanju platoa ispred zgrade Gradske uprave”. Kratak dopis, datiran na 25. jul, zaključen je najavom da će o terminu zatvaranja Sokačeta vlasnici lokala biti „blagovremeno obavešteni”.

dokument-sokace.jpg

 

Desetak vlasnika lokala već 26. jula odgovorilo je peticijom u nadi da će Direkcija „ponovo razmotriti svoje planove za izvođenje radova na popločavanju”. Smatraju ponižavajućim da budu obavešteni na nejasan i neblagovremen način.

„Dopis je nejasan i bez ključnih informacija. Ne zna se kada u avgustu, niti koliko će trajati jedan kraći vremenski period zatvaranja Sokačeta. Praktično nam obaveštenje stiže od danas do sutra, jer avgust tek što nije. Od ovih desetak lokala živi nekoliko desetina ljudi. Želimo da se poboljša komunikacija, jer ove radnje plaćaju poreze. Zatečeni smo. Neki od komšija su bili na godišnjem odmoru, drugi su napravili zalihe robe, jer su planirali da rade. Neki rade sa kvarljivom robom. A avgust nam je sezona.“ – objašnjavaju vlasnici Kofi šopa. 

Njihova procena je da bi neki pristojan rok za obaveštenja ovog tipa mogao da bude 45 do 60 dana. Predlažu i da se planirani radovi koje je Direkcija najavila odlože i urade na jesen, kako bi šteta koju će pretrpeti bila manja. 

V. Đoković

 
MarketingNajnovije vesti