Društvo

PANČEVO: Almeks poklonio bolnici novi laparoskopski stub

Pančevo, Ned, 08/10/2017 - 10:50
Vladimir Đoković

 

Opšta bolnica u Pančevu je od kompanije Almeks dobila savremeni laparoskopski stub. Iako se još pri poslednjem gostovanju čuvenog britanskog hirurga Amdžada Parvajza govorilo da će se to dogoditi, vest da je stub stigao do nas je došla sasvim slučajno. Proverili smo ove navode i dobili odgovore od Bolnice i kompanije koja je poklonila ovaj uređaj.

- Laparoskopski stub koji je stigao u operacionu salu Opšte bolnice Pančevo  je demo aparat koji će poslužiti hirurzima u narednoj koloproktološkoj radionici koja će biti održana od 18. do 19. oktobra u Pančevu gde će učestvovati hirurzi iz Srbije ali i iz drugih evropskih zemalja, saopšteno je iz Opšte bolnice.

Od Srđana Alekse iz kompanije Almeks stiglo je sledeće saopštenje:

- Kompanija Almex se od osnivanja bavi humanitarnim radom i donacijama pomaže rad institucija u našem gradu. Naša humanitarna angažovanost nije u cilju medijske promocije i reklamiranja, već nam je cilj da zaista pomognemo onima kojima je pomoć neophodna. To je slučaj i sa aparatom za laparaskopiju koji je doniran hiruškom odeljenju Opšte bolnice u Pančevu.

Kako nezvanično saznajemo ova donacija vredna je više od 50.000 evra i već je u funkciji.


MarketingNajnovije vesti