Društvo

PANČEVO: NIS podelio 15 miliona dinara na pet projekata. Glavni dobitnik je Kulturni centar Pančeva

Pančevo, Sub, 14/10/2017 - 08:13
Vladimir Đoković

 

Naftna industrija Srbije na ime društvene odgovornosti kroz program “Zajednici zajedno” rešila je da podeli 15 miliona dinara. Posle konkursa, većanja i odlučivanja objavljena su imena 5 dobitnika u Pančevu.

Kulturni centar Pančeva 3,8 miliona dinara podrške potrošiće na “nabavku sistema za digitalnu projekciju filmova u cilju razvoja tehnički uslova za prikazivanje filomva u digitalnom bioskopu radi očuvanja, negovanja i promovisanja filmova snimljenih na srpskom jeziku”.

Tehnička škola "23.maj" gotovo 3,2 miliona dinara potrošiće na “adaptaciju školske laboratorije i nabavku savremene laboratorijske opreme za ispitivanje vazduha, zemljišta i vode".        

Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" 2,9 miliona dinara potrošiće na “betoniranje i opremanje Zelenih ostrva u mesnim zajednicama - ograđenih prostora za kabasti otpad iz domaćinstava, zapremine 5m3”.

Dom omladine 2,6 miliona dinara utrošiće na “Podizanje funkcionalnosti zgrade Doma omladine adaptacijom delova zgrade za potrebe lokalnih umetnika i udruženja; povećanje obima umetničkih aktivnosti i broja korisnika sa posebnom pažnjom na obezbeđivanje pristupa osobama sa invaliditetom”.

Narodni muzej 2,4 miliona dinara potrošiće na “restauracija i revitalizacija aule Narodnog muzeja postavljanjem novog mozaičkog poda od drvene kocke u cilju očuvanja i promocije kulturnog nasleđa"               “.


MarketingNajnovije vesti