narodna bašta
Društvo

PANČEVO: Raspisuje se konkurs za direktora JKP “Zelenilo”

Pančevo, Sub, 14/10/2017 - 09:16
Vladimir Đoković

 

Pod oznakom “hitno” Gradsko veće odlučilo je da raspiše konkurs za imenovanje direktora JKP “Zelenilo”. Tekst konkursa biće objavljen najkasnije za 8 dana a rok za prijavljivanje zainteresovanih biće dodatnih 30 dana. Konkurs će sprovesti gradska Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća.

Pored visokog obrazovanja na osnovnim studijama od četiri godine uslov za direktora “Zelenila” je i da kandidat ima najmanje 3 godine radnog iskustva na poslovima povezanim sa poslovima javnog preduzeća odnosno da ima najmanje 5 godina radnog iskustva na poslovima za koje se zahteva visoko obrazovanje. Jedan od uslova je i da nije član organa političke stranke, odnosno da mu je određeno mirovanje u vršenju funkcije u organima političke stranke.

Odluka o raspisivanju konkursa za direktora “Zelenila” doneta je samo dan po isteku godinu dana kako je vd direktor ovog gradskog preduzeća postao Danilo Bjelica. On je izabrani direktor “Zelenila” po konkursu bio i do 2012. godine.


MarketingNajnovije vesti