Društvo

PANČEVO: U udesima u četvrtak u Moše Pijade povređena četiri pešaka, među kojima dvoje dece, podnete dve krivične prijave

Izvor: 
013info Pet, 13/08/2021 - 13:18Protiv vozača putničkih vozila koji su juče učestvovali u dve saobraćajne nesreće u Pančevu u kojima su povređena četiri pešaka, među kojima i dvoje dece, podnete su krivične prijave zbog ugrožavanja javnog saobraćaja, rečeno je za 013info u Osnovnom javnom tužilaštvu.

U četvrtak, 12. avgusta, u Pančevu su se desila dva saobraćajna udesa.

Najpre je oko 8 sati u Ulici Moše Pijade oboren pešak od strane putničkog vozila, a oko 17 sati je u istoj ulici na raskrsnici sa Karađorđevom putničko vozilo naletelo na ženu sa dvoje dece.

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u jutarnjim satima pešak je zadobio lake telesne povrede konstatovane u Opštoj bolnici Pančevo, rečeno je u Tužilaštvu, koje je dodalo da je protiv vozača podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Iz istog razloga krivična prijava je podneta i protiv vozača putničkog automobila koji je učestvovao u saobraćajnom udesu u kom su povređeni majka i dvoje dece.

"Svo troje su zadobili lake telesne povrede konstatovane u OB Pančevo", navodi Tužilaštvo za 013info.

 
MarketingNajnovije vesti