Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov
Hronika

Krivična prijava protiv gradonačelnika Pančeva. Pavlov tvrdi da navodi nisu tačni

Pančevo, Čet, 09/05/2019 - 07:45
Aleksandar Stojković


U sredu, 8. maja, Miša Sekulić je u ime organizatora #1od5miliona Pančevo podneo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i time oštetio budžet grada Pančeva za 96 660 dinara, saopšteno je iz organizacije #1od5miliona Pančevo.

- Sumnja se da je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u dogovoru sa NN licima platio novcem iz budžeta grada Pančeva račune za hranu i piće napravljene u restoranu "Hedonist" za odbornike i članove Srpske napredne stranke dana 13.04. i 14.04.2019. godine u vremenu kada nisu vršili poslove predviđne Zakonom, Statutom i drugim aktima Gradske uprave. Poznato je da su odbornici i drugi članovi Srpske napredne stranke u to vreme navodno branili Skupštinu grada Pančeva od nekakvog izmišljenog upada u istu. Time što su pomenuti računi naslovljeni na Gradsku upravu grada Pančeva, izražavamo osnovanu sumnju da je gradonačelnik sa NN saizvršiocima platio iste i time učinio pomenuto krivično delo, a od nadležnog Višeg javnog tužioca u Pančevu očekujemo da odmah i po hitnom postupku reaguje, dodaje se u saopštenju.

Od Saše Pavlova zatražili smo komentar o prijavi.

- Nemam komentar. Prosto navodi nisu tačni jer iz budžeta grada u navedenom vremenskom periodu nije izvršeno nikakvo plaćanje niti korišćenje ugostiteljskih usluga u bilo kom objektu niti za račun bilo kog objekta. To su lako proverljive i dostupne činjenice. Očekujem od pravosudnih organa da rade svoj posao te isto tako napominjem da se krivičnoj odgovornosti podleže i zbog iznošenja lažnih i neistinih činjenica, rekao je za 013info Saša Pavlov.

Krivična prijava je simbolično predate gradonačelniku Saši Pavlovu na šalteru Gradskog uslužnog centra Pančevo.

 

Krivična prijava protiv Saše Pavlova
krivicna_prijava.jpg

 

Miša Sekulić
Miša Sekulić
misa_sekulic.jpg

 
MarketingNajnovije vesti