Hronika

PANČEVO: Radnik preminuo od posledica teške povrede na radu

Pančevo, Pon, 19/02/2018 - 17:05
Vladimir Đoković

 

 

Tokom prošle nedelje dvadesetosmogodišnji građevinski tehničar D.M. zadobio je tešku povredu na radu i dva dana kasnije preminuo.

- Dana 12. 02. 2018. godine oko 16 časova i 50 minuta, dogodila se teška povreda na radu u Pančevu, u krugu privrednog društva ''MESSER TEHNOGAS ''Beograd. U ovoj nesreći na poslu je povređen D. M. rođen 27. 10. 1989. godine, po zanimanju građevinski tehničar, zaposlen u SZR ''GRAĐEVINSKA LIMARIJA MARKOVIĆ '' iz Pančeva.Do teške povrede došlo je prilikom obavljanja limarskih radova, tako što je sa osnivačem radnje postavljao lajsnu od lima na svetlarnik radionice, sa krova blage strmine, pri čemu je imenovani pao sa krova visine od oko tri metara, na betonsku podlogu. D. M. je nakon pregleda u Opštoj bolnici Pančevo prebačen u Urgentni Centar Beograd, gde je po informaciji koju smo dobili od PS Pančevo preminuo 14. 02. 2018. u kasnim večernjim satima. O smrti zaposlenog obavešteni smo u petak, 16. 02. 2018. godine,  saopštila je pres služba Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ovo je drugi smrtni slučaj od posledica teških povreda na radu. Tokom januara na izgradnji gradskog kolektora fekalne kanalizacije život je izgubio radnik Finnet inženjeringa.Marketing

Najnovije vesti