Zoran Ašanin u raspravi sa Tigranom Kišom
Politika

SPS: Netačni navodi u pojedinim medijima – Ašanin nikada nije bio potpredsednik stranke

Izvor: 
Saopštenje SPS Pon, 28/11/2016 - 09:57

Izvršni odbor Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Pančevo saopštio je da je za učlanjenje odbornika i člana IO GrO SPS Pančevo, Zorana Ašanina u Srpsku naprednu stranku, saznao iz medija i tim da je povodom zasedao u četvrtak, 24. novembra 2016. godine.

– Povodom netačnih navoda u pojednim medijima da je Zoran Ašanin potpredsednik pančevačkog SPS-a, ističemo da Ašanin nikada nije bio potpredsednik SPS-a u Pančevu, već član IO GrO, a posle aprilskih izbora i odbornik SPS-a u gradskom parlamentu. Ašaninov prelazak iz SPS-a u SNS ocenjujemo kao nekorektan i iznuđen potez i pozivamo ga kao bivšeg partijskog kolegu da vrati odbornički mandat socijalistima, kaže se u saopštenju.

– Obrazloženje, preneto u medijima, da će ubuduće „politički angažman nastaviti u SNS-u, jer je, kako se navodi, u pitanju, ozbiljna, dobro organizovana stranka sa jakom infrastrukturom koja uživa najveću podršku građana“ zvuči neuverljivo, ali mu želimo sreću ukoliko je to najbolje za njega, dodaje SPS u svom saopštenju.

SPS poručuje da je u Pančevu uspeo da opstane i u gorim vremenima i spreman je da se uhvati u koštac sa svim izazovima, jer daje podjednaku šansu iskusnim kadrovima, ali i mladim i ambicioznim ljudima. 
MarketingNajnovije vesti