Sport

Pančevku Andreu Stojadinov Sportski savez Beograda proglasio za najbolju sportistkinju u olimpijskom sportu

Izvor: 
013info Čet, 31/12/2020 - 00:14

Pančevka Andrea Stojadinov dobila je od Sportskog saveza Beograda plaketu kao najbolja sportistkinja u olimpiskom sportu. Pored Andree, plaketu su dobili Nemanja Majdov, Andrea Arsović i Željko Ćirković.

Andrea Stojadinov je džudistkinja DŽK "Crvena zvezda", a ove godine postala je juniorska prvakinja Evrope, osvojila srebro na Evropskom prvenstvu za seniorke i bronzu na Evropskom prvenstvu za mlađe seniorke.

Zbog epidemiološke situacije, dodelu godišnjih priznanja Sportski savez Beograda održao je u svojim prostorijama u skladu sa epidemiološkim merama koje su propisane od strane nadležnih državnih organa.

 

- Uprkos velikim izazovima i problemima koje je izazvala epidemija korona virusa, ova godina je bila veoma uspešna za Sportski savez Beograda. Srpski sport, a posebno sport u Beogradu je opstao. Nije bilo lako, ali uspeli smo da prevaziđemo sve to. Ovu godinu završavamo dodelom prestižnih priznanja i želimo da ovoj manifestaciji i nagradama damo još veću vrednost u godinama koje su pred nama. Organizacija na čijem sam čelu je postigla zavidne rezultate, pre svega na polju realizacije svojih redovnih aktivnosti, ali i kapitalnog dela, monografije beogradskog sporta. Nakon početka promocije monografije, reakcija sportske javnosti bila je i više nego pozitivna, na šta smo veoma ponosni. Sport je, ne samo srpski nego i beogradski brend. U ovom gradu je stvarano mnogo šampiona, održan je veliki broj svetskih i evropskih takmičenja, a nadamo se da će godine koje dolaze biti još srećnije i uspešnije za sport u Beogradu, rekao je predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević.

plaketa
andrea_plaketa.jpgMarketingNajnovije vesti